نکات مهم عکاسی از غذا
طبیعتا هر عکاس در دوره فعالیت خود از غذاها نیز عکس برداری می کند. نکته ای که در مورد عکس برداری از غذا باید بدانیم این است که عکس باید حس طعم و مزه غذا را به بیننده منتقل کند.
۱. انتخاب پس زمینه مناسب- انتخاب پس زمینه اولین و مهم ترین نکته اساسی در هر نوع عکس برداری است. هدف شما این است که سوژه حالت برجسته ای روی پس زمینه داشته باشد و این کار را با کنتراست رنگی که بین پس زمینه و سوژه وجود دارد انجام می دهید. برای مثال، اگر شما می خواهید از برنج سفید عکس برداری کنید، طبیعتا نباید از بشقاب سفید استفاده کنید.
۳. سعی کنید بیشترعکس ها را در نور طبیعی بگیرید- نور طبیعی، مخصوصا نوری که از پنجره وارد می شود مناسب ترین نور برای عکس برداری از غذاست. وقتی می خواهید از نور فلش استفاده کنید، مطمئن شوید نور به خوبی پراکنده و منتشر می شود تا بتوانید به یک نتیجه مشابه با عکس برداری در نور طبیعی دست پیدا کنید. نور مستقیم از یک فلش بسیار زننده و تند است و برای عکس های غذا اصلا مناسب نیست.
۵. به جزییات توجه کنید- این کار از مشخصه های یک عکاس خوب است. وقتی می خواهید از یک غذا عکس بگیرید به دنبال اشتباهات کوچکی که باعث ایجاد اشتباه در انتقال اطلاعات می شوند، مثل کارد و چنگال و یا بشقاب های رنگی، باشید. شما باید تصویرتان را با همان توجه و دقتی که یک سرآشپز غذا را ارائه می کند بگیرید.
۷. غذا را خرد و تکه تکه کنید- تکه تکه کردن غذا روش خوب و موثری است. اگر می خواهید از یک کیک عکس برداری کنید، بهتر است آن را برش داده و قطعه قطعه کنید، چون تنها از این راه می توانید اطلاعاتی در مورد لایه های درونی کیک به بیننده بدهید. این کار برای سایر غذاها نیز کاربرد دارد.
۹. لوازم صحنه- لوازم صحنه همیشه و برای همه نوع عکس برداری خوشایند و مطلوب است، البته تا زمانی که باعث حواس پرتی نشوند. برای مثال اگر در حال عکس برداری از یک کیک هستید، یک لیوان آب پرتقال در کنار آن یک ترکیب رنگ زییا و دوست داشتنی در تصویر بوجود خواهد آورد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!