۱۰ نشانه مدیران غیر ناب
(مدیرانی که انگیزه کارکنان را از بین می برند…)
۱. ارتباطات نامناسب
از دلایلی که باعث می شود کارکنان توجهی به صحبتهای مدیران نداشته باشند این است که مدیران آینده سازمان را تنها برای خود میخواهند.
رهبران ناب وسعت دید بیشتری دارند و چشم انداز سازمان را با کارکنان به اشتراک می گذارند.
۲. ساختن تیم هایی که در واقع تیم نیستند…
ایجاد همکاری در گروه ها مسئله مهمی است اما قبل از آن باید به اطمینان حاصل کرد که کارکنان تمایل به ترک گروه را ندارند و در واقع انگیزه کافی برای شرکت در فعالیتها را دارند. به طور کلی حصول اطمینان از این موضوع راه اثربخشی برای ایجاد همکاری و دستیابی به اهداف است.
۳. عدم توجه به آموزش
طبق آمار سال ۲۰۱۱، ۵۵ درصد از کارگران آمریکا باید مهارت های خود را افزایش دهند اما تنها ۲۱ درصد آنها برنامه آموزشی مناسب برای افزایش مهارتهایشان دارند. آموزش اهرم مهمی جهت افزایش نرخ بهبود در سازمان هاست.
۴. جلوگیری از پیشرفت کارکنان
برخی از کارکنان دوست دارند که شغلشان برایشان فضای رشد ایجاد کند و در صورتی که از شغلشان راضی نباشند انگیزه خود را دست می دهند. رهبران باید ایده های کارکنان خود را دنبال کند.
۵. قانون گذاری با ترس
مدیرانی که قانون های کنترلی زیادی دارند و فضای ترس و نگرانی در سازمان خود حاکم میکنند، نتیجه معکوس می گیرند، زیرا ایجاد فضای ترس باعث جلوکیری خلق ایده ها میگردد و باعث می شود که با مشکلات صادقانه برخورد نشود. علاوه بر این تعداد کمی از کارکنانی که حق انتخاب داشته
باشند، چنین شرایطی را تحمل می کنند.
۶. عدم توجه به توسعه توانمندی های کارکنان
مدیرانی که توجه ای به پیشرفت پرسنل خود ندارند و همه پیشرفت ها را برای خود می خواهند، در واقع سرمایه گذاری طولانی مدت برای دستیابی به موفقیت خود ندارند.
۷. یاد نگرفتن از اشتباهات و عدم توجه به بهبود
ترکیب غرور و خود برتر بینی، رهبران ضعیفی را می سازد و نتایج مناسبی را برایشان ایجاد نمی کند. آنها از اشتباهاتشان یاد نمیگیرند و مرتب اشتباهاتشان را تکرار می کنند.
۸. عمل نکردن به حرف های خود..
حرف و عمل آنها با هم یکی نیست و این موضوع باعث می شود که اعتماد افراد به آنها کم شود.
۹.کمبود داده ها
اکثر مدیران تصمیماتی می گیرند که نتایج ضعیفی را در بردارد. تصمیماتی که با شواهد و دلایل محکم و با پشتوانه داده ها گرفته می شوند، سودآوری زیادی ایجاد می کنند. سازمانهای ناب به صورت سختگیرانه کارکنان خود را جهت تصمیم گیری بر پایه داده ها، دانش و فرآیندهای استاندارد توانمند می کنند.
۱۰. همیشه در شرایط اضطراری هستند..
رهبران ناب، شرایط و برنامه ها را قبل از اجرا ارزیابی می کنند.