غلبه بر شکست
نگرش ما به شکست :
اینکه چگونه به شکستهای خود نگاه کنیم، کاملا به طرز فکر خودمان بستگی دارد. “برنده شدن در مقابل بازنده شدن”. “شکست در مقابل پیروزی”. همهی اینها برداشتهای ذهنی ما هستند. میتوانید برای شکست، دو تعریف مختلف ارائه دهید: راهی برای رسیدن به پیروزی. یا بهانه ای برای سرزنش کردن خودمان تا حدی که مثل یک توپ پینگ پنگ شویم و بین اما و اگرهای زندگی، دائما در حرکت باشیم.
راه حل این است که یک شکست نوع اول یعنی مرگ را در محوریت قرار دهید و سایر شکستها را در سطح پایین تر از آن بیاورید تا خیلی مهم جلوه نکنند.
احتمال شکستخوردن، در میان افرادی که به یک موفقیت دست یافته اند نیز وجود دارد چرا که این افراد پس از بدست آوردن موفقیت، یا تنبلی میکنند و یا سعی لازم و کافی را برای ادامه دار شدن موفقیتشان، نبه عمل نمیآورند.
محیط میتواند بر روی واکنش شما نسبت به یک اتفاق، تاثیر گذار باشد. اگر برای طرز فکر مردم نسبت به خوتان اهمیت قایل باشید، یعنی محیط روی شما تاثیرگذار است. چه در مورد شکست چه در مورد موفقیت آنچه مهم این است که تشخیص بدهید پس از آن باید چه کار کنید. پس بهتر است برایتان مهم نباشد دیگران چه فکری در مورد شما میکنند و شما فقط بر روی نوع واکنش خودتان نسبت به یک شکست یا موفقیت تمرکز کنید.
دلیلی که این مسئله گفته میشود این است که رسیدن به چنین جایگاهی که فکر دیگران برایتان مهم نباشد، نیاز به تمرین دارد و پس از تمرین کردن های زیاد، عملی میشود، در غیر این صورت چیزی جز یک خسارت بزرگ برایتان به ارمغان نمیآورد. شما بهتر است فقط در مورد طرز فکر خودتان نسبت به شکست هایتان نگران باشید و نگران طرز فکر اطرافیانتان در مورد اتفاقی که برایتان افتاده نباشید.
در نهایت بایستی به نقطه ای برسید که بتوانید تصمیم بگیرید از کدام راه بروید یا از کدام راه نروید. باید بتوانید تشخیص دهید کدام راه کار میدهد و کدام راه کار نمیدهد و این دانش را فقط از طریق شکستخوردن میآموزید. اینجاست که وقت آن است تا عاشق شکستهایتان شوید.
مثل ادیسیون که هزار بار راهی را رفت کار نداد برگشت راه دیگری را رفت.
☑️ غلبه بر شکست؛ چگونه شکست را شکست دهیم؟
– باور کنید که هیچچیز ارزشمندی، آسان به دست نمیآید.به خود برچسب «یک فرد ناموفق» نزنید
– از آدمهای منفیباف دوری کنید، زیرا آنها با تمام توانشان آمادهی سرزنش شما هستند. بگذارید افراد مثبت و انرژی بخش وارد زندگی تان شوند
– بررسی کنید که چه اشتباهی کرده اید
– موفقیت نشانههایی دارد؛ در هر فراز و نشیبی دنبال این نشانهها بگردید
– به شکست مانند یک فرصت نگاه کنید تا بر ترسهایتان غلبه کنید
– از شکست به عنوان تجربهای آموزنده استفاده کنید
– همواره برای رسیدن به اهدافتان مصمم و با اراده باشید
– هرگز خود را با دیگران مقایسه نکنید
– اهدافتان را از نو بنویسید